Dinsdag 12 januari 2021 Podium Vis  

Jos Vis

Dinsdag 12 januari 2021 PODIUM VIS                                                

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

 

Met dinsdag 12 januari 2021: bijpraten en muziek

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Arnold de Jong

In dit uur is Arnold de Jong te gast bij Jos. Arnold was al eerder te gast. Arnold is eigenaar van autorijschool de Jong. Daarnaast is hij ook raadslid van de gemeente Zwijndrecht. Tot 19 januari is vanwege de corona ook zijn rijschool gesloten. Daarvoor kon er met aangepaste regels zeer beperkt autorijles worden gegeven. Vanavond vlak voor de uitzending van Podium Vis zal bekend worden of de lockdown wordt verlengd, dan wel wordt aangepast. Begin dit jaar verloor Arnold zijn vader, de oprichter van de rijschool. Kortom alle reden om even bij te praten met Arnold.

tussen 21.00 en 22.00 uur:   Cindy Nuis (+ bandleden)

In dit uur is Cindy Nuis te gast bij Jos. Ook Cindy was al eerder te gast. Toen als instructeur van Zumba. Tegenwoordig is zij ergotherapeut bij LEF Ergotherapie en Dubbel&Dwars. LEF Ergotherapie behandelt en begeleidt o.a. kinderen met problemen in de prikkelverwerking (SI. Maar ze inmiddels is ze ook zangeres. Dat laatste is de reden voor Jos om haar weer naar de studio te halen. De leden van de Band waarin Cindy zingt zullen zich telefonisch voorstellen. Uiteraard gaat Cindy ook zingen.

 

De techniek van Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De live uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van tussen 20.00 en 22.00 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de Ether wereldwijden 105.9FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van Tuneln en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl