Dinsdag 12 juli in Podium Vis           

Jos Vis

 

Podium Vis

                                                 

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met dinsdag 12 juli: terugkijken

tussen 20.00 en 21.00 uur: Tanja de Jonge

In dit uur Tanja de Jonge te gast. Tanja is oud raadslid en wethouder duurzaamheid, lokale initiatieven, cultuurnamens GroenLinks in Barendrecht. Jarenlang heeft zij mede het beleid bepaalt. Na de gemeenteraadsverkiezingen is zij benoemd tot wethouder in de gemeente Dordrecht. Jos heeft haar uitgenodigd om te komen praten over deze opvallende switch en terug te blikken over haar politieke leven in Barendrecht

tussen 21.00 en 22.00 uur: Filmcursus.

Kortgeleden organiseerde Theater Het Kruispunt in samenwerking met De Filmacteerschool een cursus film acteren. De cursus werd gegeven door de Barendrechtse filmmakers Danny Bliek en Yvonne van der Haven. Vorige week dinsdag is de première geweest van de film, die met de cursisten is gemaakt. Samen met een aantal acteurs zijn Danny en Yvonne in de studio om na te praten over de cursus en de film. Tussen de gesprekken gaat Angelo van Bebberen zingen.

Techniek is in handen van Ray vd Meer.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl.