Dinsdag 13 september in Podium Vis ​

Jos Vis
    Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met dinsdag 13 september:

20.00 – 22.00 uur: de muzikale generatiekloof.

In een twee uur durende uitzending presenteert  Jos een speciale muzikale generatiekloof. In de studio ontvangt hij namelijk Zolten Ranti uit Barendrecht.

Zoltan is een veelzijdig persoon. Hij weet alles van olijfolie en computers, drama’s schrijven en heeft o.a. psychologie gestudeerd. Daarnaast is hij zanger en voorzitter van Poppodium de Beuk. De vraag is natuurlijk van welke muziek houdt hij en heeft hij dezelfde goede muzieksmaak als Jos? Ze hebben een leeftijd verschil van 16 jaar! Daarom gaan Zoltanen Jos samen op zoek naar de muzikale generatiekloof.  Beiden laten 8 nummers horen en vertellen daarna elkaar openhartig wat ze ervan vinden!

Wordt het een generatiekloof? Spannend en leuk wordt het zeker!

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49