Dinsdagavond 15 november Podium Vis

Podium Vis
Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving.

Met dinsdag 15 november: Harmonie- en popmuziek

tussen 20.00 en 21.00 uur: Henkjan Stolk

In dit uur is Henkjan Stolk te gast. Henkjan is sinds 2021 voorzitter van de Harmonievereniging Barendrecht. Daarvoor was hij al actief binnen de orkestcommissie, kampcommissie en kascontrolecommissie. Ooit is hij begonnen met trompet spelen, daarna ging hij drummen. Dankzij Ivo Kouwenhoven speelt hij nu euphonium in de vereniging. De harmonievereniging is in 1921 opgericht en heeft daarom op 19 maart 2021 een Koninklijke Erepenning ontvangen. Jos heeft Henkjan gevraagd zijn instrument mee te brengen, dus gaat hij wellicht ook live spelen.

tussen 21.00 en 22.00 uur: de band Jungle Commando

In dit uur André van der Steen, Nico Laban en Petter Janse leden van de popformatie Jungle Commando, te gast. Deze formatie speelt ouderwetse gitaarmuziek met Nederlands, prikkelende teksten, variërend van metromannen, boze boeren, hufters in het algemeen en sugardaddy’s tot gevoelige odes aan hun geliefden. André, Nico en Petter hebben als gemeenschappelijke factor, dat ze zijn opgegroeid in mooi vervlogen tijden met fantastische muziek. Ondanks dat de band nog niet zo lang bestaat hebben ze al een ruim repertoire opgebouwd. Woensdag 16 november zijn ze de muzikale gast in BAR talk in het Kruispunt, maar vanavond maakt u in dit uur alvast kennis met de bandleden en hun muziek.

Techniek: Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49