Dinsdag 17 mei 2022 Podium Vis      

Jos Vis
Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Op dinsdag 17 mei: toneel en muziek

tussen 20.00 en 21.00 uur: Patrick Schuitema

In dit uur is Patrick Schuitema te gast. Patrick is docent, coach en leerjaar coördinator bij Dalton Lyceum Barendrecht en auteur bij Thiemen/Meulenhof. Patrick was ook deelnemer aan de filmacteur cursus 2019 van Yvonne v/d Haven en Danny Bliek in Het Kruispunt. Inmiddels is Patrick ook toneelspeler bij de toneelvereniging Mask in Oud Beijerland. Alle reden voor Jos om hem weer een podium te geven. Naast Patrick is ook Cees Visser in  de studio aanwezig. Cees is spelend lid en bestuurslid van Mask.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Top 5 van Nico Laban

In dit uur ontvangt Jos de veelzijdige muzikant Nico Laban. Nico Laban is al jaren drummer en gitarist bij de popformatie Vivid 3.0. Daarnaast maakt hij ook zelf muziek. Samen met Inge Flohr (ook Vivid 3.0) speelde hij mee op de cd ‘Anders terugkijken’ van Jos. Verder is Nico ook bezig met een nieuw project met een andere muzikant en zangeres, die ook in de studio aanwezig zullen zijn. Ze gaan 5 nummers spelen. Maar welke muziek draait Nico thuis of in zijn auto? Jos heeft hem gevraagd om zijn favoriete top 5 samen te stellen. Deze wordt ook doorgenomen en gedraaid.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 49