Dinsdag 19 juni in PODIUM VIS op Exxact Barendrecht    

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Met dinsdag 19 juni 2018:  tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met: Zomerfeest Barendrecht 2018

In dit uur richt Jos de schijnwerper op het komende Zomerfeest Barendrecht. Zaterdag 30 juni wordt dit evenement georganiseerd met feestelijkheden vanaf winkelcentrum de Middenbaan tot aan de Oude Dorpskern rondom het Doormanplein en de Dorpskerk.

Rob de Bruijn is in de studio om alles te vertellen over het allang niet meer weg te denken Zomerfeest. Overigens is Rob sinds korte tijd de nieuwe koster van de Dorpskerk in Barendrecht. Ook over die nieuwe functie wil Jos alles weten.

Verder is er muziek te horen van o.a. Vivid 3.0, Fusion en van de afsluiter op het Zomerfeest: Van Bezemwijk.

En tussen 21.00 en 22.00 uur:  Sportcafé

Drie “kinderen van de club” ontvangt Jos dit uur in het onderdeel  Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken:

Roel van Wayenburg (BVV Barendrecht), Pieter Korteweg (KV Vitesse) en Remco Hofman (ZPB H&L Productions).  Tussen deze drie clubmensen is een opmerkelijke overeenkomst. Tot voor kort allen als respectievelijk hoofd-opleiding en trainer werkzaam bij hun cluppie, maar komend seizoen niet meer. Over het hoe en waarom gaat Jos ze aan de tand voelen. Ook zal de vraag gesteld gaan worden: hoe verder? Verder zullen algemene sportonderwerpen worden besproken.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

 

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)