Dinsdag 20 april in Podium Vis

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o. Met dinsdag 13 april bijpraten en belevenissen van een agent.

tussen 20.00 en 21.00 uur: Vincent van Ewijk

Vincent van Ewijk is een van de grondleggers van Van Bezemwijk. Deze Barendrechtse formatie heeft inmiddels al twee albums uitgebracht en diverse singles Maar ook voor hen al een jaar lang geen optredens in verband met Covid-19. In het dagelijks leven is Vincent actief bij de Readshop in Barendrecht. Hoe is het nu met Vincent en Van Bezemwijk? Heeft hij nu tijd om alle boeken bij de Readshop te lezen? Jos gaat het hem in dit uur vragen.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Jacco van Bezuijen

In dit uur is Jacco van Bezuijen te gast. Jacco heeft o.a. een boek geschreven met als titel: “Belevenissen van een agent”. Een boek met waargebeurde verhalen uit zijn 18 jarige carrière als politieagent. Uiteindelijk ging hij ten onder aan de ellende waar hij in zijn werk mee te maken kreeg. De dodelijk verkeersongelukken en aanrijdingen met ernstig letsel sloopten hem geestelijk. Het betekende het einde van zijn carrière. Hij strijd nu voor erkenning als ex-agent met Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). Jos gaat met hem daarover praten.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl