Dinsdag 23 november in Podium Vis

Jos Vis
Dinsdag in Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met dinsdag 23 november: Boulevard en Appeltaartconcerten!

tussen 20.00 en 21.00 uur: Exxact Boulevard

In dit uur de zesde aflevering het terugkerend onderdeel bij Podium Vis, namelijk Exxact Boulevard. Eén keer per maand neemt Jos samen met zijn dochters Saskia Kloppenburg en Renée de Ruiter, de (achterliggende) maand door. In deze uitzending zal met name het Sinterklaasfeest centraal staan naast uiteraard onderwerpen als vakantie, wandelen, fietsen, roddels, kletspot, nieuwe muziek en het laatste (show)nieuws.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Appeltaartconcerten!

In dit 2e uur gaat Jos aandacht besteden aan de appeltaartconcerten bij de bibliotheek AanZet in Het Kruispunt. Er worden de komende tijd vier appeltaartconcerten gehouden. Het motto is ‘klassieke muziek voor iedereen’. Veel topmusici werken hier aan mee en spelen muziek van diverse componisten. Tijdens de pauze of na afloop is er appeltaart. Het eerste concert is zaterdag 27 november van 14.00 uur tot 15.30 uur. Stan Paardekooper, voorzitter van de appeltaartconcerten zal (telefonisch) alles over de concerten vertellen. Daarnaast muziek van artiesten samen met het Metropole orkest.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36