Dinsdag 8 juni in Podium Vis

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met dinsdag 8 juni 2021: muziek en bijpraten

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Charles Beterams

In dit uur ontvangt Jos wederom Barendrechter Charles Beterams. Naar aanleiding van zijn boek “Little White Wonder”, was hij al eerder eens te gast. Het boek gaat over de geschiedenis van de bootleg (de “witte plaat”) in Nederland. Inmiddels heeft Charles niet stil gezeten en wederom een prachtig boek geschreven. Als groot fan van de band Pink Floyd had hij al twee boeken geschreven over deze band: “ Pink Floyd in de Polder” en “Pink Floyd in Nederland”. Daar is nu een derde bij gekomen: “Pink Floyd in de Kuip ‘88”. Het boek geeft een boeiende kijk op achter de schermen bij de totstandkoming van de concerten in Stadion Feyenoord. Dus een heerlijk uurtje Pink Floyd verhalen en muziek

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Danielle de Wilde

In dit uur is Danielle de Wilde uit Barendrecht te gast bij Jos. Daniëlle was al eerder te gast. Ze heeft intussen niet stil gezeten. Is inmiddels partner bij In ’t Hout en de Wilde, een Communicatie- en evenementenbureau voor de overheid en het bedrijfsleven. Ook is ze eigenaar/owner bij Rotterdam Business Events B.V., een evenement planner dat de meest GERSE bedrijfsuitjes organiseert. Ze was ook zakenvrouw van 2013 voor Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk. Ondanks de corona heeft ze met haar bedrijf het afgelopen jaar toch veel (on-line) evenementen georganiseerd en was ze ook actief rondom het Eurovisie songfestival in Rotterdam. Kortom alle reden om even bij te praten met Danielle.

De techniek van Podium Vis is in handen van Luuk van Kwawegen.

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Media box kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en te zien wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo kanaal 36.