Dinsdag in De Avond Exxpres

Avond Exxpress

Op de avond van Prinsjesdag van 20.00 tot 21.00 uur staat de ‘Avond Exxpres’ weer geprogrammeerd: Een live radioprogramma waarin Rob & Anika mensen met bijzondere- of inspirerende verhalen interviewen die gaan over passie, drijfveren, ambities, bijzondere beroepen, maatschappelijke kwesties etc. Kortom: mooie gesprekken waarin de mens centraal staat. Afgewisseld met heerlijke muziek van vroeger en nu.

In deze uitzending besteden we aandacht aan financieel fit zijn. Wat betekent dat en wat is dat dan? We verkeren met z’n allen in een situatie dat alles duurder en duurder wordt. Hoe houden we ons hoofd boven water? We spreken er over met Financieel Planner: Peter Hans Teutenberg (FFP). Wat komt hij in zijn dagelijkse praktijk tegen? Welke verschuivingen ziet hij in de afgelopen tijd? Hoe kijkt hij aan tegen de nieuwe plannen rondom Prinsjesdag en box 3? Welke positie neemt de overheid in? En welke rol spelen de banken tegenwoordig? Wat zijn de consequenties voor (jonge) mensen die een woning willen kopen? Kan dat überhaupt nog? En hoe staat Peter Hans mensen bij die niet meer financieel fit zijn en dus bijvoorbeeld hun huis ernstig ‘onder water’ hebben staan?

De Avond Express is tweewekelijks op de dinsdagavond te beluisteren via frequentie 106.4 FM, via diverse kanalen op Ziggo en KPN en natuurlijk ook online via www.exxact.nl. Volg ons op Facebook en we vinden het leuk als je tijdens de uitzending wilt meepraten; de studio is telefonisch bereikbaar via: 0180-62 11 12. Tot dinsdag!

Avond Exxpress