Diploma uitreiking bij Harmonievereniging Barendrecht

Blokfluitdiploma
Blokfluitdiploma

Net voor de zomervakantie hebben 4 leerlingen van Harmonievereniging Barendrecht hun eerste muziekdiploma behaald op de blokfluit. Dit zijn: Ilse Eenhuizen, Loïs Kleinjan, Noor Stolk en Laura Voets.

Deze 4 kanjers hebben aangegeven dat ze wel dwarsfluit of klarinet wilden gaan spelen en daarvan zijn de eerste lessen reeds gestart.

Gedurende een overbruggingsperiode spelen ze nog even blokfluit in het LeerlingenOrkest op vrijdagmiddag maar na verloop van tijd wordt de blokfluit vervangen door de instrumenten die ze nu hebben gekozen.

Er zijn dus momenteel een aantal plaatsen vrij voor nieuwe leerlingen vanaf 6 jaar op de blokfluit op maandagmiddag. Ook zijn er nog plaatsen vrij bij de introductielessen klarinet en saxofoon op woensdag middag/avond. De lessen worden gegeven in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Voor aanmelden of nadere informatie kan je terecht  bij  leerlingencoach Maria Prooi tel 06-42412638 of mail naar info@harmoniebarendrecht.nl .t.a.v. Maria Prooi en geef leeftijd en telefoonnummer door.