Dit weekend in Theater het Kruispunt: Blame it on the boogie & Happy Holidays

Mathilde Santing (Foto: Mark Uyl)
Mathilde Santing (Foto: Mark Uyl, bron: Theater het Kruispunt)

Vrijdag 20.15 uur: The Girl in the Spider’s Web
Het is de eerste verfilming van de recente wereldwijde bestseller geschreven door David Lagercrantz (in Nederland uitgebracht onder de titel Wat Ons Niet Zal Doden). Golden Globe winnaar Claire Foy, bekend van The Crown, speelt de cyberhacker in deze nieuwe film geregisseerd door Fede Alvarez.

Zaterdag 20:15: Blame it on the boogie – Jeans
De spiksplinternieuwe show van Jeans staat garant voor een spetterend muzikaal feest voor jong en oud. Begeleid door een live-band wordt u meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren ‘90 terug tot aan de jaren ‘50. Stilzitten is onmogelijk! Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!

Met de afgelopen theatershows is Jeans op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. Met nieuwe, jonge talenten in de cast en verhipping in setting, muziek en choreografie; het zorgde voor enthousiaste reacties van publiek, theaters en pers.

Zondag 15:00 uur: Happy Holidays – Mathilde Santing
Mathilde Santing’s liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers. Tijdens dit concert zingt Mathilde haar lievelingsliedjes, nummers als Have Yourself a Merry Little Christmas, Winter Wonderland, Joni Mitchells River en Blue Christmas van Elvis.

 


Wil jij erbij zijn? Kijk dan snel voor kaarten op de website. Ook kan je daar terecht voor een filmhap bij Spruit eten & drinken.