Dit weekend in Theater het Kruispunt: Het Groot Niet Te Vermijden en Toneelvereniging Barendrecht

Toneelvereniging Barendrecht
Toneelvereniging Barendrecht

Vrijdag 20.15 uur: Het Groot Niet Te Vermijden: The Inevitables (REPRISE)
Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse nieuwe samenstelling, maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot dit seizoen opnieuw het programma The Inevitables.

Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Zaterdag 20:15: Toneelvereniging Barendrecht: Het is bingo op de camping
Toneelvereniging Barendrecht is al jaren een begrip in Barendrecht en omgeving. Elk seizoen brengen ze twee producties op de planken. De toneelvereniging staat bekend om haar avondvullende blijspelen, komedies en kluchten.

Het is bingo op de camping is een blijspel in drie bedrijven door Evelien Evers en wordt gespeeld door 5 dames en 3 heren plus een cavia..

Zondag 15:00 uur: Kunst & Kitsch
Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren. Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. Amadeus) geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in Downton Abbey en van Harry Potter). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties, een voorstelling die u niet mag missen.

 


Wil jij erbij zijn? Kijk dan snel voor kaarten op de website. Ook kan je daar terecht voor een filmhap bij Spruit eten & drinken.