Dit weekend in Theater het Kruispunt: Sara Kroos en A Tribute to Cliff & The Shadows

Sara Kroos (Foto: Rogier Veldman)
Sara Kroos (Foto: Rogier Veldman)

 

Vrijdag 20.15 uur: A Tribute to Cliff & The Shadows – Jimmy Jemain & The Rapiers
Living Doll, The Young Ones, Do You Wanna Dance, Lucky Lips; allemaal hits uit de jaren ‘50 en ‘60 van Cliff Richard & The Shadows. Hun wereldhits worden door Jimmy Jemain & The Rapiers, met authentieke versterkers, microfoonstandaards en bijpassende kleding, gebracht in een swingende show. Een tribute aan deze legendarische zanger en indrukwekkende band.

Zaterdag 20:15: Zonder Verdoving (Reprise) – Sara Kroos
In Zonder verdoving vertelt Sara op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur. Zonder Verdoving gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

Zondag 14:30 uur: Zwaar Verliefd! (Film)
De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

 


Wil jij erbij zijn? Kijk dan snel voor kaarten op de website. Ook kan je daar terecht voor een filmhap bij Spruit eten & drinken.