Dit weekend in Theater het Kruispunt: Tommie Christiaan en Johnny English

Johnny English (Bron: Theater Het Kruispunt)
Johnny English (Bron: Theater Het Kruispunt)

Vrijdag 20.15 uur: In een ander licht – Tommie Christiaan
Tommie Christiaan gaat het theater in. Dat is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat Tommie met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht.

Zaterdag 20.15: Johnny English Strikes Again
Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Zondag 14.00 uur: Pipo en de Pakjespiet (4+)
In de meest feestelijke periode van het jaar komt Pipo de Clown naar Theater het Kruispunt. Pipo, Mammaloe en de klunzige Klukkluk hebben eindelijk een prachtig plekje gevonden voor de winter. Precies op tijd, want Sinterklaas en de Pakjespiet komen op bezoek. Cadeautjes en pepernoten, daar kijkt Pipo al naar uit. En dus bereidt het dynamische drietal zich voor op de komst van de Sint met hun muzikale circusvoorstelling. Maar, met de Dikke Deur in de buurt is het de vraag of dat ook zal lukken. Op sluwe wijze bedenkt hij weer een plannetje… Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af? Muziek, humor en avontuur wisselen elkaar af. Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen… tot snel!

 


Wil jij erbij zijn? Kijk dan snel voor kaarten op de website. Ook kan je daar terecht voor een filmhap bij Spruit eten & drinken.