Dit weekend in Theater het Kruispunt: What A Wonderful Christmas en Sjaak Bral

What A Wonderful Christmas
What A Wonderful Christmas

Vrijdag 20.15 uur: Vaarwel 2018 – Sjaak Bral
Wat een jaar. De Nederlander wordt geteisterd. Door een maalstroom van nieuws, echt of onecht. Door een instabiel levensgevoel waarbij dat van de Groningers verbleekt. De wereld is in rep – maar wie neemt het roer?

Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend. Al was uw jaar nog zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral.

Zaterdag 20:15: What A Wonderful Christmas – The Legends en Esther Hart
De ouderwetse feel good muziek van o.a. Louis Armstrong, Nat King Cole & Frank Sinatra waarin jazz, blues en gospel samensmelten, inspireerde The Legends (onder leiding van trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens) om een kerstprogramma te maken.

Deze voorstelling neemt u mee op een warme reis door Winter Wonderland. Rudolph the Red-nosed Reindeer, Let it Snow en Silent Night kunnen rekenen op hartverwarmende vertolkingen.

Speciale gast is zangeres Esther Hart. Esther brak landelijk door toen ze Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival en schitterde recentelijk in de theaterproductie ‘Stars for Planet Earth.’

Zondag 14:30 uur: Guilty Pleasures powered by Powervrouwen
Guilty Pleasures. Iedereen heeft ze, en ze maken het leven vrolijker en rijker! En wat is er leuker dan een avondje theater vol Guilty Pleasures? Je kunt gegarandeerd ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys en John Denver tot operanummers uit La Traviata. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot paaldansen maakt dat deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje. Eindigend met een feestje op het podium, dat hopelijk nog lang doorgaat in de foyer

 


Wil jij erbij zijn? Kijk dan snel voor kaarten op de website. Ook kan je daar terecht voor een filmhap bij Spruit eten & drinken.