DJ-workshops in Blok0180

DJ-Workshops
DJ-Workshops
DJ-Workshops
DJ-Workshops

Ook dit jaar organiseert CultuurLocaal weer muzikale activiteiten in de zomervakantie voor kinderen. Zo kunnen jongeren van 13 tot 17 jaar een echte Pioneer DJ-set uitproberen. Onder toeziend oog van DJ Toon Vengossie gaan de deelnemers in duo’s aan de slag om voor het eerst hun eigen beats te laten horen in Blok0180.

DJ Toon is al enkele jaren docent bij CultuurLocaal. In een speciaal ingericht lokaal in De Baerne stoomt hij zijn leerlingen klaar om te draaien op kleine, maar ook grote (online) evenementen. Naast de sound is er ook aandacht voor het beeld. “In het DJ-lokaal heb ik een projectiewand en projector geïnstalleerd. Daarmee kan je echt het gevoel geven van hoe je overkomt op een podium. Daar oefenen we ook mee, maar het gaat natuurlijk vooral om het maken van je eigen sounds en mixen”, aldus Toon. In de cursussen van Toon kunnen leerlingen hun eigen voorkeuren aangeven en op hun eigen tempo leren.

De workshops in de zomer bieden een mooie gelegenheid om het DJ-vak eens uit te proberen. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via de website www.cultuurlocaal.nl. De workshops zijn op maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus (behalve de donderdag) tussen 13:00 en 16:00 uur in Blok0180, Haarspitwei 9. Deelname is gratis.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl.