DJ’s en Doorgelicht met… bij Podium Vis

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met dinsdag 26 februari 2019: 

 

Tussen 20.00 en 21.00 uur: DJ’s

In dit 1e uur ontvangt Jos drie talentvolle DJ’s. Onder leiding van DJ Toon Vergossie volgen zij een DJ-cursus bij Cultuur Lokaal. Zij komen vanavond alles vertellen over hun opleiding, hun mixen en achtergrond van hun muzikale voorkeur. Het is bij de jongens niet alleen bij oefenen gebleven. Inmiddels hebben ze al diverse optredens achter de rug. Zo traden zij 19 januari op voor een bomvolle zaal bij Cultuur Lokaal. Verder zijn ze uitgenodigd om te komen optreden bij Ibiza Xperience. Dit evenement vindt in maart plaats in het Beursgebouw te Eindhoven bij de grootste overdekte Ibiza beurs van Europa. Kortom de talenten timmeren al flink aan de DJ weg. Uiteraard geven ze in dit uur ook een spetterend mini-concert.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Doorgelicht met: Beursvloer Barendrecht en Internationale Vrouwendag

In dit uur richt Jos de schijnwerper op twee mooie evenementen in Barendrecht. Op 7 maart vindt bij de Makro de beursvloer Barendrecht plaats. Een Beurs waarbij lokale behoeften worden verhandeld. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander gewenst. Allemaal met gesloten beurzen. Linda Sanders, Chrétienne Winkels, beiden van de organisatie de Barendrechtse Uitdaging en Barend Vervat van de Makro komen alles over deze Beurs vertellen.

Een dag later is het Internationale Vrouwendag. Ook in Barendrecht wordt daar aandacht aan besteed. Onder de titel “Heldinnen van Barendrecht” is in het gemeentehuis vanaf 8.30 uur een inspirerende ochtendbijeenkomst. De organisatie is in handen van netwerk ViZi en de gemeente Barendrecht. Namens ViZi komt voorzitter Joke Norendaal alles vertellen over de inhoud van de bijeenkomst.