Maandag 14 februari 14-17 uur in Met Van Mill door de middag Tina Jakoeb (PVDA) en Leendert Mijnders (SGP-ChristenUnie)

.
.

De lijsttrekkers Tina Jakoeb (PVDA) en Leendert Mijnders (SGP-ChristenUnie) waren donderdag 10 februari te gast in het programma Met Van Mill door de Middag op Exxact Barendrecht. Ze werden geïnterviewd door Sebastiaan van Mill (Exxact) en Arco van der Lee (De Schakel). Hierbij komen belangrijke politieke thema’s, de speerpunten van hun verkiezingsprogramma en hun persoonlijke motivatie aan de orde. Met Petra Teunissen (Samen Ouder Worden) en Cees Buys (KBO) blikken we vooruit op het verkiezingsdebat over ouderenbeleid op 16 februari. 

In de aanloop naar de verkiezingen van 16 maart  worden de lijsttrekkers live geïnterviewd in het radioprogramma Met Van Mill door de Middag. Op 10 maart staan deze interviews als verhaal in De Schakel. De interviews staan dan ook, met videobeelden, op de websites van de krant en van de omroep. 

Het gesprek van Tina Jakoeb (PvdA) is te horen tussen 14 en 15 uur. Tussen 15.30 en 16 uur is er aandacht voor het verkiezingsdebat over ouderenbeleid, dat op woensdag 16 februari gehouden wordt. Petra Teunissen en Cees Buys vertellen erover. 

Leendert Mijnders (SGP-CU) komt tussen 16 en 17 uur aan het woord. De uitzending wordt herhaald op maandag 14 februari van 14 tot 17 uur.

Je kunt deze aflevering hier beluisteren (tot twee weken na uitzending).

Donderdag 17 februari van 14 tot 17 uur, zijn Johan Lengkeek (CDA) en Cees Schaap (VVD) te horen in dit programma op Exxact Barendrecht.

Kijk en luister mee: via Exxact TV via Ziggo kanaal 36 & digitale radio, live.exxact.nl, 106.4FM, exxact.nl en de gratis Exxact app

Herhaling: De uitzendingen wordt op maandag herhaald van 14.00 tot 17.00 uur.

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Techniek: Frits Schoenmaker – Redactie en presentatie: Sebastiaan van Mill

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!