Donderdag 13 januari 15-17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ nieuws, brandveiligheid, reanimatie, GroenLinks en tuintip

Frits Scheeren, Amanda van Kuijk, Arie Kooijman, Henk Koster en Arco van der Lee in 'Met Van Mill door de Middag'
Frits Scheeren, Amanda van Kuijk, Arie Kooijman, Henk Koster en Arco van der Lee in ‘Met Van Mill door de Middag’

Op donderdagmiddag 13 januari van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ op Exxact Barendrecht: wijkbrandweervrouw Amanda van Kuijk en oud-ambulancechauffeur Frits Scheeren over brandveiligheid en een workshop reanimatie, Steefs Tuintip en lijsttrekker Arie Kooijman samen met Henk Koster van GroenLinks Barendrecht over hun verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Verder praat Sebastiaan met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws . 

In deze eerste aflevering in 2022 willen we jou van harte uitnodigen om te luisteren en mee te kijken in de studio! De komende tijd besteden wij veel aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. 

Je kunt deze aflevering hier beluisteren:

Sebastiaan van Mill praat met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws in Barendrecht. 

Wijkbrandweervrouw Amanda van Kuijk en oud-ambulance chauffeur Frits Scheeren zijn in de studio om je te informeren over brandveiligheid en een workshop reanimatie die zij binnenkort organiseren in Barendrecht. Zij vertellen je er alles over. 

In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteerde GroenLinks Barendrecht onlangs hun verkiezingsprogramma. Bij ‘Met Van Mill door de middag’ geven lijsttrekkers van politieke partijen in Barendrecht een toelichting op hun verkiezingsprogramma. Wij praten met de lijsttrekker Arie Kooijman en zijn collega Henk Koster van GroenLinks Barendrecht over hun speerpunten.  

Tuinliefhebbers opgelet: in deze uitzending hoor je een nieuwe Steefs Tuintip van Barendrechter Stefan Zevenbergen. 

Wil je reageren tijdens de live-uitzending? Of heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Kijk en luister mee: via Exxact TV via Ziggo kanaal 36 & digitale radio, live.exxact.nl, 106.4FM, exxact.nl en de gratis Exxact app

Herhaling: De uitzending wordt op maandag herhaald van 15.00 tot 17.00 uur.

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie, Techniek & Presentatie: Sebastiaan van Mill