Donderdag 17 februari 14-17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ lijsttrekkers CDA en VVD Barendrecht

.
.

De lijsttrekkers Johan Lengkeek (CDA) en Cees Schaap (VVD) zijn donderdag 17 februari van 14 tot 17 uur te gast in het programma Met Van Mill door de Middag op Exxact Barendrecht. Ze worden geïnterviewd door Sebastiaan van Mill (Exxact) en Arco van der Lee (De Schakel). Hierbij komen belangrijke politieke thema’s, de speerpunten van hun verkiezingsprogramma en hun persoonlijke motivatie aan de orde. 

In de aanloop naar de verkiezingen van 16 maart worden alle lijsttrekkers live geïnterviewd in het radioprogramma Met Van Mill door de middag. Op 10 maart staan deze interviews als verhaal in De Schakel. De interviews staan dan ook, met videobeelden, op de websites van de krant en van de omroep. 

Het gesprek met Johan Lengkeek (CDA) is te horen tussen 14 en 15 uur. Cees Schaap (VVD) komt tussen 16 en 17 uur aan het woord. Naast muziek hoor je het laatste nieuws en actualiteiten in Barendrecht. 

Volgende week, donderdag 24 februari van 14 tot 17 uur, zijn de lijsttrekkers Arie Kooijman (GroenLinks) en Lennart van der Linden (EVB) te horen in dit programma op Exxact Barendrecht.

Herhaling: De uitzending wordt herhaald op maandag 21 februari van 14.00 tot 17.00 uur.

Kijk en luister mee: via Exxact TV via Ziggo kanaal 36 & digitale radio, live.exxact.nl, 106.4FM, exxact.nl en de gratis Exxact app

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 14 uur tot 17 uur.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Techniek: Frits Schoenmaker – Redactie & Presentatie: Sebastiaan van Mill