Donderdag 18 november 15.00-17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ (politiek) nieuws, bouw wees(t)huis en verkiezingsprogramma EVB

Arco van der Lee, Roy Westerkamp, Lennart van der Linden en weeskinderen Sierra Leone
Donderdag 18 november in ‘Met Van Mill door de middag’: Arco van der Lee, Roy Westerkamp, Lennart van der Linden en weeskinderen Sierra Leone

Op donderdagmiddag 18 november van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ op Exxact Barendrecht: Roy Westerkamp en Ria van Tiggele van Stichting Weeskinderen Sierra Leone over de bouw van een wees(t)huis in Sierra Leone, lijsttrekker Lennart van der Linden van Echt voor Barendrecht over de tien speerpunten van hun campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Verder het laatste (politieke) nieuws met journalist Arco van der Lee van de Schakel. 

Sebastiaan van Mill praat met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws in Barendrecht. 

Stichting Weeskinderen Sierra Leone is opgericht door Barendrechter voorzitter Roy Westerkamp, nadat hij zelf ter plaatse was in juli 2019. De Stichting steunt een groep zeer jonge en kwetsbare weeskinderen, die nu nog dakloos leven in de jungle net buiten de hoofdstad Freetown. Via diverse acties wordt er een wees(t)huis gebouwd midden in de jungle. Roy Westerkamp en secretaris Ria van Tiggele vertellen je alles over hun werk en wat er precies nodig is.  

In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 presenteerde Echt voor Barendrecht op maandag 15 november hun verkiezingsplan. Met 10 punten gaan zij de komende maanden campagne voeren. Wij praten over de speerpunten met de onlangs gekozen lijsttrekker Lennart van der Linden van Echt voor Barendrecht.  

Tuinliefhebbers opgelet: in deze uitzending hoor je Steefstuintip van Barendrechter Stefan Zevenbergen. 

Je kunt deze aflevering hier beluisteren:

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Voorgaande edities, onderwerpen en gasten zijn hier te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Kijk en luister mee: via Exxact TV via Ziggo kanaal 36 & digitale radio, live.exxact.nl, 106.4FM, exxact.nl en de gratis Exxact app. De uitzending wordt herhaald op maandag van 15.00 tot 17.00 uur.

Wil je reageren (ook tijdens de uitzending), heb je een verzoeknummer of bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur ons een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill / Presentatie & Techniek: Sebastiaan van Mill