Donderdag 2 december 15-17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’: Autowasactie kerstdiner ouderen, Kruidenier Koerier, Jongerenwerk en politiek

In met 'Van Mill door de middag': Kayleigh Bolink, Sandra Smeets, Marjon Kesselaar en Arco van der Lee
Donderdag 2 december in ‘Met Van Mill door de middag’: Kayleigh Bolink, Sandra Smeets, Marjon Kesselaar en Arco van der Lee.

Donderdag 2 december van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ op Exxact Barendrecht: Marjon Kesselaar houdt inzamelingsactie en organiseert een kerstdiner voor eenzame ouderen; jongerenwerker Kayleigh Bolink over jongerenactiviteiten; coördinator Sandra Smeets van Kijk op Welzijn over de mogelijkheden van de Kruidenier Koerier en Steefs tuintip. Verder praat Sebastiaan van Mill met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws.

Sebastiaan praat in deze live uitzending met journalist Arco van der Lee van de Schakel over de laatste politieke nieuwtjes. 

Eenzame ouderen verdienen een kerstdiner. Om hen een onvergetelijke Kerst te bezorgen organiseert Marjon Kesselaar een inzamelingsactie. Je auto laten wassen is de manier. Marjon vertelt je er alles over.

De Kruidenier Koerier is een boodschappendienst die ervoor zorgt dat mensen met een klein netwerk toch de wekelijkse boodschappen in huis krijgen. De dienst voor inwoners in Barendrecht draait volledig op vrijwilligers. Coördinator Sandra Smeets van KijkopWelzijn vertelt hoe ze te werk gaan. 

De jongerencoaches van KijkopWelzijn zijn ervaren jongerenwerkers binnen de gemeente Barendrecht. Ze maken deel uit van de wijkteams in Barendrecht. Jongerenwerker & coach Kayleigh Bolink vertelt wat zij de jongeren aanbieden in de maand december. 

Tuinliefhebbers opgelet: in deze uitzending hoor je een nieuwe Steefstuintip van Barendrechter Stefan Zevenbergen.

Je kunt de aflevering van 2 december 2021 hier beluisteren:

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Voorgaande edities, onderwerpen en gasten zijn hier te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill / Techniek & Presentatie: Sebastiaan van Mill