Donderdag 23 september gaat ‘Met Van Mill door de middag’ weer van start! 

De gasten van Met van Mill door de middag.

De zomerstop van ‘Met Van Mill door de middag’ zit er op, vanaf donderdag 23 september is Sebastiaan van Mill elke week weer te horen met interessante gasten. ‘Met Van Mill door de middag’ is voorlopig op donderdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur te horen bij Exxact. In de eerste uitzending zijn te gast Arco van der Lee van De Schakel met het laatste (politieke) nieuws, wethouder Tanja de Jonge over ’t Plein in Carnisselande en Windturbines Vaanplein, nieuwe wijk brandweervrouw Amanda van Kuijk en Sharon van Wijngaarden van de Hondenkaravaan en dierenarts Virginia Kaat van Dierenkliniek Ridderkerk en Middenbaan over de aanschaf van honden. 

Zoals je gewend bent is Arco van der Lee elke week te gast om je bij te praten over het laatste nieuws. Deze week gaat hij het hebben over de kippen van de buurttuin, klimaatmaatregelen en het afscheid van burgemeester Jan Van Belzen. 

Zaterdag 25 september opent het nieuwe wijkcentrum ‘t Plein haar deuren op het Middeldijkerplein. Wethouder Tanja de Jonge is te gast om hierover te praten. In dit wijkcentrum bevinden zich onder andere de bibliotheek, wijkteams en de veiligheidspost. 

Barendrecht krijgt een eigen wijkbrandweervrouw, Amanda van Kuijk. Van Kuijk werkte 19 jaar bij de Rotterdamse brandweer. Daar is ze ook wel bekend als ‘Fire rescue chick’, die op Twitter verslag doet van haar werk. Luister naar de uitzending om meer te weten te komen. 

Verder zijn te gast Sharon van Wijngaarden van de Hondenkaravaan & Dierenarts Virginia Kaat van Dierenkliniek Ridderkerk en Middenbaan Barendrecht. Divebo, de brancheorganisatie voor ‘ondernemende huisdierenspecialisten’, zag het afgelopen jaar een golf aan pups in Nederlandse huishoudens. Waar moet je op letten bij het in huis nemen van een puppy? Dit en nog veel meer hoor je donderdag bij Sebastiaan van Mill. 

De uitzending van 23 september 2021 kan je hier beluisteren:

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Voorgaande edities, onderwerpen en gasten zijn hier te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag- en donderdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur.  Heb je een verzoeknummer voor familie, vrienden of collega’s? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie & Techniek: Sebastiaan van Mill