Donderdag 27 januari 15-17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’: Geboortebos, BAR-Talkshow, Tuintip en Politiek

In 'Met Van Mill door de middag': Marlies van Noppen, Daniël van Veen, Bart van Dorp en Arco van der Lee
In ‘Met Van Mill door de middag’: Marlies van Noppen, Daniël van Veen, Bart van Dorp en Arco van der Lee

Donderdag 27 januari van 15 tot 17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’: Boswachter Publiek Daniël van Veen van Staatsbosbeheer over een nieuw Geboortebos, Marlies van Noppen en Bart van Dorp van Theater Het Kruispunt over de aankomende BAR-Talk(show). Verder praat Sebastiaan van Mill met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws.  

Deze aflevering beluisteren kan je hier:

Daniël van Veen is “onze” Boswachter Publiek bij Staatsbosheer op Ijsselmonde en Voorne Putten. Geboortebos Waalbos is een van de nieuwe Geboortebossen van Stichting Nationale Boomfeestdag en Staatsbosbeheer. Het jonge Waalbos van 184 hectare groot is volop in ontwikkeling. Boswachter Daniël vertelt je over de natuur in Ijsselmonde en de plannen met dit nieuwe Geboortebos.

BAR-talk is een talkshow voor de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk). Op woensdag 9 februari in wordt er een nieuwe editie georganiseerd in Theater het Kruispunt. In aanloop naar de verkiezingen besteedt BAR-Talk aandacht aan drie lokale politici uit de BAR-regio, die afgelopen jaar landelijk in de belangstelling stonden. Marlies van Noppen en redactielid van BAR-talk Bart van Dorp vertellen je er alles over. Luister mee, want je kunt tijdens de uitzending gratis toegangskaarten winnen!

Tuinliefhebbers opgelet: in deze uitzending hoor je weer een nieuwe Steefs Tuintip van Barendrechter Stefan Zevenbergen. 

Verder praat Sebastiaan van Mill praat met journalist Arco van der Lee van de Schakel over het laatste (politieke) nieuws in Barendrecht

Kijk en luister mee: via Exxact TV via Ziggo kanaal 36 & digitale radio, live.exxact.nl, 106.4FM, exxact.nl en de gratis Exxact app

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren en abonneren via: Spotify, Google en Apple Podcast.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Techniek: Frits Schoenmaker – Redactie & presentatie: Sebastiaan van Mill