Donderdagavond in Sportcafé

Jos Vis
Sportcafé

Vanavond (26 augustus) ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken-: Marco Booij. Marco was jarenlang een van de top waterpolospelers van Nederland. Hij nam eenmaal deel aan de Olympische Spelen, in 2000, met het waterpoloteam van Nederland. Hij speelde jarenlang in heren 1 van ZPB H&L Productions. Intussen is hij bij “zijn” club assistent-coach bij heren 1. Ook geeft hij zwemles aan jonge kinderen. Alle reden voor Jos om weer eens bij te praten met Marco.

Aande telefoon Jacqueline Venema van GV Barendrecht over talententest bij de GVB en misschien komt ook Gertjan vd Linden rechtstreeks vanuit Tokio ook nog an de lijn.

Daarnaast het laatste nieuws over Walking voetbal bij vv Smitshoek en een overzicht van de oefenwedstrijden van BVV Barendrecht, vv Smitshoek en vv Heerjansdam.

De techniek is in vertrouwde handen van Hans van Hengel.

De “live” uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd te zien via de live stream op live.exxact.nl en Ziggo Kanaal 36