Doorgelicht en mini-concert bij Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Dennis Boom
In dit uur laat Jos u kennismaken met Dennis Boom. Dennis is sinds juni 2019 de nieuwe eigenaar van Spruit eten en drinken, de horecagelegenheid in Het Kruispunt in Barendrecht. Hij woont al 25 jaar in Barendrecht en heeft zijn sporen in de detailhandel (Bruna) en in de horeca (lunchrooms en fastfood) ruimschoots verdiend. Maar wie is Dennis Boom? Ook hierop vanavond het antwoord.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Maxime Philips en Armando Riung
In dit 2e uur heeft Jos een muzikale ontmoeting met Maxime Philips (Heerjansdam) en Armando Riung. Sinds kort gaan zij na hun huwelijk als Mr. & Mrs. Sumandari door het leven. Beiden hebben dezelfde passie: muziek. Maxime is voor vele luisteraars geen onbekende. Zij was al eerder te gast bij de programma’s van Jos. Vanavond dus een hernieuwde- en nieuwe kennismaking. Natuurlijk geven ze ook een mini-concert.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Luuk van Kwawegen.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.