Dordrechts Museum te gast bij William in gesprek met …

William Vat

William Vat
Op donderdag 4 april gaat William Vat bij Exxact Barendrecht “live” van 19 tot 21.00 uur in gesprek met/over het Dordrechts Museum.
Het Dordrechts Museum is opgericht in 1842 en is één van de oudste musea van Nederland. Naast tijdelijke tentoonstellingen heeft het Museum een prachtige vaste collectie. Sinds de oprichting is een rijke collectie opgebouwd die zes eeuwen Nederlandse schilderkunst omvat, van 1500 tot heden. Ook kan het publiek van moderne kunst genieten.
William gaat in deze 2 uur durende “live” uitzending in gesprek over de toekomst, nieuwe tentoonstellingen, huis van Gijn, hof van Nederland en over de prachtige schilderijen collectie van nu,” de gebroeders van Strij uit Dordrecht en dat doet hij met zijn gasten; Femke Hameetman directrice Dordts Museum, Jeanette Gommers kunsthistoricus en met Ron van Driel schilderijen expert van kunsthandel van Driel Rotterdam. Luisteraars kunnen in deze 2 uur durende uitzending ook bellen naar de Exxact radiostudio om vragen te stellen omtrent dit onderwerp. www.exxact.nl