Drie nieuwe shows op Exxact Barendrecht

Jordy Fonhof, Sander Breukhoven en Jesper Balk
Jordy Fonhof, Sander Breukhoven en Jesper Balk

Zondagmiddag is tijdens de 30-jarige jubileumuitzending van Exxact Barendrecht bekend geworden dat er drie nieuwe shows gepresenteerd gaan worden op de zender. 

Breuk in de Avond
Maandagavond 16 september van 18.00 tot 20.00 uur zal de eerste Breuk in de Avond gepresenteerd worden door Sander Breukhoven. In deze show wordt er teruggeblikt op het afgelopen weekend en de maandag. Er zal heel veel nieuwe maar ook oude muziek voorkomen in deze show, die elke week uitgezonden zal worden.

Jesp On Air
Presentator Jesper Balk zal woensdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur zijn nieuwe show presenteren. Jesper maakte eerder een show op de zondagavond bij Exxact maar zal nu de middag gaan opvullen met vele items, nieuws en muziek.

AANSCHUIVEN!
Tot slot is het programma AANSCHUIVEN! in het leven geroepen. Het zal gepresenteerd worden door Jesper Balk, Sander Breukhoven en Jordy Fonhof. In deze show wordt er vooruitgeblikt op het weekend en wordt de donderdag feestelijk afgesloten. Alle drie de shows zijn zeker het luisteren waard!

 


Breuk in de avond, Jesp On Air en AANSCHUIVEN! zijn te beluisteren op Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u deze programma’s beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.