Een auto huren in de omgeving van Leiden doe je bij Autohopper [Advertorial]

Autohopper.nl
Autohopper.nl

Op zoek naar een auto huren in de omgeving van Leiden? Leiden biedt met volop kunst, cultuur en historie voor een weekendje weg. Zo bewonder je mummies in het Rijksmuseum van Oudheden, ontdek je bijzondere culturen in het Museum Volkenkunde of wandel je langs de Pieterskerk. Daarnaast vind je allerlei trendy boetieks en grote modeketens in straten als de Haarlemmerstraat. Met autoverhuur leiden reis je bovendien eenvoudig naar andere steden en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals havenstad Rotterdam of politieke metropool Den Haag. Heb je zelf geen auto tot je beschikking? Dan is een auto huren een voordelige oplossing.

Autoverhuur die veilig en betrouwbaar is

Of je nu gaat verhuizen, op reis gaat of de kinderen bij een verjaardagsfeest gemakkelijk wilt vervoeren. Op ieder moment wil je ervan verzekerd zijn dat de huurauto of -bestelbus veilig is. Kies daarom voor een autoverhuurbedrijf als Autohopper dat uitsluitend gebruik maakt van voertuigen die maximaal twee jaar oud zijn. Iedere wagen wordt bovendien na terugkomst uitvoerig gecontroleerd op eventuele defecten. De bestelbusjes en auto’s ontvangen bovendien geregeld een keuring, zodat je met een veilig gevoel op pad gaat. Gebeurt er onverhoopt toch iets tijdens je reis? Dan biedt Autohopper 24/7 een pechservice aan. Met onder andere vervangend vervoer vervolg je daarna direct weer je reis.

Een busje huren bij Autohopper

Ga je binnenkort verhuizen of heb je bij een woonwarenhuis allerlei meubels gekocht voor een nieuwe inrichting? Door een busje te huren bij Autohopper vervoer je eenvoudig je spullen naar je nieuwe woning. De busjes zijn ruim en beschikken over airconditioning en een geluidsinstallatie. Huur je een bakwagen? Dan heb je zelfs de beschikking over een elektrische laadlift. Dit scheelt enorm bij het tillen van de wasmachine! In de busjes van Autohopper mag je rijden met een B-rijbewijs.

Op vakantie met een huurauto uit Leiden

Heb je zelf geen auto of voldoet je wagen niet aan de vereisten voor een lange autorit? Met een huurauto van Autohopper heb je de keuze uit een breed aanbod aan ruime voertuigen. Zo neem je eenvoudig je favoriete spullen mee op reis, of koppel je de vouwwagen of caravan aan de huurauto met trekhaak.

Voordelige autoverhuur in Leiden bij Autohopper

Bij Autohopper rijd je in een luxueuze wagen met onder andere airconditioning, vijf deuren en een muziekinstallatie. Bovendien zijn de voertuigen van het autoverhuurbedrijf scherp geprijsd. Zo huur je al een auto voor € 29,- per dag. De prijzen zijn inclusief BTW, all-risk verzekering en pechhulp. Bovendien ontvang je dagelijks 100 vrije kilometers. Dankzij de transparante voorwaarden weet je verder direct waar je aan toe bent bij de autoverhuurder. Autohopper beschikt niet alleen over een vestiging in Leiden, maar heeft meer dan 110 filialen verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een autoverhuurbedrijf bij jou in de regio.