Een nieuw boek en een muzikale ontmoeting in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: “Brieven uit Heerjansdam” van Bernard Wolters en Mike vd Neut.
In dit uur ontvangt Jos 2 voormalige leden van de Dorpsraad van Heerjansdam. Bernard Wolters was tussen 2015 en 2018 voorzitter en Mike vd Neut was van 2014 tot 2018 bestuurslid.

Na hun terugtreden uit de Dorpsraad in 2018 is een spontane en vriendschappelijke briefwisseling ontstaan. Hierin delen zij elkaars gedachtegoed en mijmeren samen met hun toekomstgericht denken hoe Heerjansdam er in de volgende decennia uit zal zien. Van deze brievenwisseling is een verhalen bundel verschreven onder de titel: “Wat   hadden wij nou eigenlijk te zeggen? – Brieven uit Heerjansdam”. Bernhard en Mike komen alles vertellen over dit boek.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: muzikale ontmoeting met Denise Marie en Marcel Koster
In dit uur heeft Jos een muzikale (her)ontmoeting met Denise Marie en Marcel Koster uit Barendrecht. Denise Marie en Marcel zijn niet alleen met elkaar getrouwd maar vormen ook muzikaal een duo. De in Amerika geboren Denise Marie en de in Barendrecht geboren Marcel treden regelmatig op grote festivals in Nederland. Maar ook in andere gelegenheden laten ze regelmatig hun muzikaal talent zien en horen. Op dit moment zijn ze bezig met het maken van een nieuwe CD. Jos gaat in vogelvlucht door hun carrières. Daarnaast zal het muzikale duo live een mini-concert geven.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sander Breukhoven.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.