Een-tweetje in Panorama Literama

Presentator John Brosens | Panorama Literama

Op donderdag 26 juli ontvangt presentator John Brosens in het gezelschap van technicus Hans van Hengel zijn Exxact Barendrecht-collega Jos Vis.  Een bekende Barendrechter, niet in het minst door zijn activiteiten als interviewer, presentator en sport- en muziekkenner.

Jos Vis nam zich bij zijn pensionering voor een boek te gaan schrijven. Het basismateriaal daarvoor had hij al: zijn columns voor regiokrant Het Zuiden en die heeft hij gebundeld onder de titel “56 + 1”. Dat was een eitje en dus oefende hij het fingerspitzengefühl met een paar hoofdstukken voor het jubileumboek van VV Smitshoek. Daarna pakte hij een nieuw project aan in de vorm van een grotendeels biografisch verhaal: “Van Rijsdijk 522 tot Hof van Portland 18” – zijn herinneringen.

Tijdens deze uitzending zullen zeker ook de gedichten die Jos Vis schrijft ter sprake komen.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van boeken, verhalen, schrijven en lezen. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken, gelardeerd met muziek die in hun leven een rol heeft gespeeld..

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive!

De uitzendingen van Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid via 106.4FM in de ether. Via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via http://www.exxact.nl 

Presentator John Brosens | Panorama Literama