Een uitdaging voor de Zorgnijverij!

Een uitdaging voor de Zorgnijverij

De Zorgnijverij had op woensdag 1 maart het jaarlijkse uitje met 27 mensen van de dagbesteding. Ze gingen naar Avifauna. Alles was geregeld behalve een bus waarin de hele groep vervoerd kon worden. Hoe leuk ook, er was geen budget voor een bus en daarom maakten de mensen van de Zorgnijverij er een Barendrechtse uitdaging van. De Barendrechtse uitdaging publiceerde het op de website en niet zonder resultaat!

Umair Chaudhry, commercieel directeur van Kyocera Document Solutions en nieuw matchgroeplid van de Barendrechtse Uitdaging zag de uitdaging en kende de Zorgnijverij inmiddels al van de Barendrechtse beursvloer waar hij kennismaakte met Erna de Keijzer. Umair heeft een groot netwerk en besloot om Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw te vragen of de Zeeuw & Zeeuw bus hiervoor kon worden ingezet. De eigenaar van die bus Mimoun Maimouni van Gorse Tours B.V. nam vervolgens contact op met Erna en heeft belangeloos één van zijn bussen beschikbaar gesteld voor die dag!

Erna de Keijzer: “ Wat een mooie match. De mensen van de Zorgnijverij hebben een geweldige dag uit gehad en zijn heel blij met de mannen die dit mogelijk maakte. Uiteraard zijn de mensen van de houtwerkplaats van de Zorgnijverij aan de slag gegaan voor deze mannen. Bedankt Barendrechtse uitdaging voor deze mooie match! “

Kijk voor meer informatie over de Barendrechtse Uitdaging op www.barendrechtseuitdaging.nl

Een uitdaging voor de Zorgnijverij