Happyween in Hart voor Barendrecht

Michtel Vink, Corma Bezemer en Stefan Otta van Happyween Barendrecht (Foto: Arnold Sluijs)

 

Michel Vink, Corma Bezemer en Stefan Otto van Happyween Barendrecht

Op dinsdag 15 oktober zijn Corma Bezemer, Stefan Otto en Michel Vink te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Zij zitten  in de organisatie van de feestelijke Happyween activiteiten.

De activiteiten van Happyween vinden plaats in de week waarin ook Halloween plaatsvindt. Happyween geeft ouders de mogelijkheid om kinderen in de basisschoolleeftijd een gezellig en vrolijk feest te bieden zonder griezelen. Alle activiteiten zijn gratis voor de jonge deelnemers. Het Happyween programma ziet er als volgt uit: op zaterdag 26 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen kinderen geschminkt worden in winkelcentra Middenbaan en Carnisse Veste; op woensdag 30 oktober is er een kidsmiddag; op vrijdagavond 1 november wordt een lampionoptocht gehouden met muzikale begeleiding van een drumband; als afsluiting van Happyween is er op zaterdagavond 2 november tussen 19.00 en 20.30 uur een feestavond in de Hof van Maxima. Met de organisatoren gaat Hart voor Barendrecht in gesprek over Happyween. Hoe zijn zij op dit alternatief gekomen? En wie doen mee om dit programma uit te werken? Hoeveel kinderen hopen zij te bereiken? En hoe kan dit allemaal gratis plaats vinden?

 


Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl, Spotify en Apple Podcast.