Eerste ‘Vissie’ winkel van Nederland opent in winkelcentrum Carnisse Veste

Vissie

Barendrecht – Na ‘Kippie’, al ruime tijd een begrip in Carnisse Veste, opent ook ‘Vissie’ haar deuren in het winkelcentrum. Donderdag 8 april aanstaande opent de burgemeester van Barendrecht de nieuwe winkel met heerlijke vissnacks gericht op gemak.

Vissie is kortgezegd een visvariant van de Kippie winkel. De formule is onderscheidend op het gebied van assortiment en beleving in de winkel; alles draait om gemak voor de consument. Het assortiment van Vissie zal dan ook bestaan uit kant-en-klaar producten, zoals als maaltijden, belegde broodjes, visloempia’s en andere gebakken producten.

Net als bij Kippie, zullen bij Vissie ook de bekende pannen verkocht worden. De Vissiepannen zijn elektrisch en kun je vullen met vissnacks naar wens, die je alleen maar hoeft op te warmen. Ideaal voor een gezellige avond met het gezin of een (kleinschalig) feestje thuis als het weer mag!

“Het zijn natuurlijk rare en onzekere tijden voor ondernemers. Je opent nu niet zomaar een nieuwe winkel. Toch zien wij deze tijd ook als een tijd voor nieuwe kansen. Deze nieuwe franchiseformule biedt perspectief en zorgt voor energie.”, aldus Sanne Hofman van winkeleigenaar Krijgsman Retail Services.

Vissie