Energiek Barendrecht op 15 april in Het Kruispunt

Tijdens Energiek Barendrecht op zaterdag 15 april in Het Kruispunt zijn er de hele dag door mooie verhalen en activiteiten. De deelnemers aan het evenement vertellen de bezoekers van deze dag graag op welke wijze u energiek kunt zijn in Barendrecht. En voor alle bezoekers is er een ruime keus om mee te doen! De dag wordt om 11.00 uur geopend door wethouder Johan van Wolfswinkel.

Elk uur is er in Het Kruispunt een goed verhaal te beluisteren. Laat u inspireren door deze sprekers:
11.00 uur: Na de opening bijt Edwin Bestebreurtje van NRGYZONE het spits af. Hij neemt u mee in de lifestyle die energie is.
12.00 uur: neemt Ming Wong van de Verkeersonderneming het stokje over. Wat heeft u nodig om de auto in de spits te laten staan?
13.00 uur: Grootte is niet alles, dat gaan Noortje Veerman en Jan Willem van der Made verduidelijken met hun verhaal over Tiny Houses.
14.00 uur: gaan we met Emily-Jane Lowe op zoek naar het antwoord op de vraag: Is het een uitdaging of gaat het gewoon lukken, een leven zonder afval?
15.00 uur: De laatste etappe is voor Stefan van der Worm. Hij laat ons met Ravottuh het belang van natuurlijke, groene ruimte om ons heen zien.

Meedoen
Naast deze presentaties, is er vooral gelegenheid tot meedoen. De hele dag door is er een gevarieerd aanbod van activiteiten. Proeven van lokale en biologische producten. Wat dacht u van een insectenhotel maken? Of aan de slag gaan met de kunstenaars van de Kunstexpress? Of yogales, een workshop 3d-printen, een kruidenworkshop, een vitaaltest en paaseieren zoeken…. En er zijn prijzen te winnen!
Er is te veel om op te noemen! Kijk daarom op: www.facebook.com/EnergiekBarendrecht Hier vindt u alle deelnemers en het volledige programma.