Erasmus MC Rotterdam zoekt verpleegkundigen

Erasmus MC Rotterdam zoekt personeel
Erasmus MC Rotterdam zoekt personeel

Afgelopen vrijdag 3 april was Joke Beukers van het Erasmus MC uit Rotterdam te gast bij Exxact Barendrecht tijdens ‘Met van Mill door de middag’. Elke maandag, woensdag en vrijdagmiddag van 15:00 – 17:00 uur heeft Sebastiaan van Mill interessante gasten aan de telefoon. Sebastiaan verbindt en geeft de mensen een podium die ze verdienen.

Zo ging het afgelopen vrijdagmiddag 3 april ook. Joke Beukers van het ErasmusMC in Rotterdam was te horen. Zij vertelde over hoe het er nu aan toe gaat in het ziekenhuis. Tijdens haar interview op de radio deed ze ook een belangrijke oproep. Het Erasmus MC is namelijk opzoek naar personeel! Bent u of kent u iemand die in de zorg werkt en graag in het Erasmus MC wil gaan werken? Dit is de kans! Het Erasmus MC heeft een opscholingsprogramma speciaal voor Covid-19. Meer informatie hierover is te vinden op: www.erasmusmc.nl/nl-nl/patientenzorg/artikelen/covid19-opscholing-zorgprofessionals-via-ask-erasmusmc

Wil jij ook werken in het Erasmus MC? Kijk op www.werkenbijerasmusmc.nl. Hier kun je alle openstaande vacatures vinden.

Wil je het gehele interview beluisteren met de oproep van Joke Beukers? Dat kan, ga naar: www.exxact.nl/vrijdagmiddag-in-met-van-mill-door-de-middag-o-a-erasmus-mc-en-wethouders/. Onderaan de pagina kunt je het audiofragment beluisteren

De volgende uitzending is op maandag 6 april van 15.00 tot 17.00 uur. Met Van Mill door de middag is er elke maandag, woensdag en vrijdagmiddag.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.