Estafette in Hart voor Barendrecht

Bart van Tienhoven (Eiland Marlyne) en Linda Sanders (Barendrechtse Uitdaging)in Hart voor Barendrecht
Bart van Tienhoven (Eiland Marlyne) en Linda Sanders (Barendrechtse Uitdaging) in Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 22 oktober zijn twee maatschappelijke organisaties te gast in het Exxact radio programma Hart voor Barendrecht. Bart van Tienhoven van Kinderopvang Eiland Marlyne en Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging gaan met elkaar in gesprek.

Eiland Marlyne heeft 6 locaties met kinderopvang van 0 – 4 jaar en kinderopvang van 4 – 12 jaar. De locaties zijn prachtig gelegen in de natuur en aan de Voordijk. Marlyne kenmerkt zich door ieder kind op eigen niveau te laten ontwikkelen, op basis van aanleg en binnen de mogelijkheden die worden geboden. Linda Sanders, de lokale manager van de Barendrechtse Uitdaging is uitgenodigd door Marlyne om mee in gesprek te gaan. De missie van de Barendrechtse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Zij leveren een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Hier zijn al heel wat voorbeelden van te geven.  Zij zijn eigenlijk een bemiddelingsbureau, die het leefklimaat van Barendrecht willen verbeteren. Met Bart van Tienhoven en Linda Sanders gaan we in gesprek hoe mogelijkheden te vergroten tot een beter leefklimaat.  En zo wordt het stokje elke drie weken overgedragen aan een volgende organisatie.  Een belangrijke vraag is of zij in dit gesprek van elkaar leren? Dat is mede het doel van deze estafette.

 


Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nlSpotify en Apple Podcast.