Europese verkiezingen bij het Exxact Jongerencafé [audio]

Florian Pronk en Sebastiaan van Mill
Florian Pronk en Sebastiaan van Mill

Aankomende woensdagavond 24 april tussen 19.00 en 21.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van het Exxact Jongerencafé. De uitzending zal in het teken staan van de aankomende verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 23 mei.

De gasten tijdens de uitzending hebben direct met dit onderwerp te maken. Veerle Pieters is een van de jongerenvertegenwoordigers Europese Zaken van de Nationale Jeugdraad (NJR). Ardjan Boersma is een van de jongste kandidaten van de SGP op de lijst voor de Europese verkiezingen van 2019. Daphne ten Klooster is een van de jongste kandidaten op de lijst voor de SP. Zij zullen in het programma aanschuiven en de luisteraar meer vertellen over de Europese verkiezingen en Europa in het algemeen.

Net als in de voorgaande uitzendingen zal het jongerenpanel van het Exxact Jongerencafé debatteren over stellingen die centraal staan rond Europa en de Europese Verkiezingen.
Presentatie: Sebastiaan van Mill en Florian Pronk.

Het programma zorgt ervoor dat jongeren een podium krijgen om hun mening te geven. Ook willen de beide presentatoren van Exxact met dit programma graag aan alle deelnemende en luisterende jongeren laten zien en horen hoe ontzettend gaaf het eigenlijk is om radio te maken.

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM op de kabel, via RadioNed en livestream op exxact.nl.

Heb jij ideeën/tips voor dit programma of wil je deelnemen aan het jongerenpanel?

Laat het ons weten via: jc@exxact.nl of via WhatsApp op 0620458143

Je kan ons volgen op: Facebook en Instagram

De vorige uitzending op 27 maart stond in het teken van Defensie (terugluisteren is mogelijk).

Luister hier de uitzending terug: