Evangeliegemeente De Wijngaard in Hart voor Barendrecht


Hart voor Barendrecht bezoekt VEG De Wijngaard
Hart voor Barendrecht bezoekt VEG De Wijngaard

Op dinsdag 19 maart zijn in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht interviews te beluisteren die op zondag 10 maart zijn opgenomen in de dienst van de V.E.G. De Wijngaard.

Zij ontmoeten elkaar elke zondagmorgen in het centrum van Barendrecht in ’t Trefpunt in de Dr. Kuijerstraat 4. Een gemeenschap waar bezoekers onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van God kunnen ervaren. Het centrum van elke dienst is Gods overvloedige genade voor een ieders leven. In deze dienst ging de jonge spreker Luuk Berendse voor. Luuk is lid van deze gemeente en hij heeft de gave in het openbaar te spreken. Het thema van deze dienst was ‘Bestemming’.  Voor de kinderen is er een eigen kinderprogramma waarin de kinderen een leuke en leerzame tijd hebben samen. Doordeweeks functioneren de huiskringen om elkaar in geloof op te bouwen en vriendschapsrelaties aan te gaan. Zo houdt De Wijngaard ieder jaar een gemeenteweekend in maart, waarin ieder wordt opgebouwd door worship, goede sprekers, goede gesprekken en nieuwe vriendschappen. Het voorgaand oudstenechtpaar is Casper en Hulda Moerland.  Hart voor Barendrecht bezoekt de komende weken regelmatig de kerken en gemeenten die binnen Hart voor Barendrecht participeren. En zij gaan in gesprek met mensen die actief zijn in de dienst of gemeente.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht via FM 106.4 in de ether, FM 105.9 op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl