EVB in de wijken Havenkwartier en Gaatkensoog

EVB
EVB
EVB

Tot aan de verkiezingen in maart gaat EVB elke week op pad om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Komende zaterdag bezoekt Echt voor Barendrecht de wijken Havenkwartier en Gaatkensoog.

Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Tussen pakweg 10.00 uur en 12.00 uur zal er door raadsleden, bestuur en vele actieve leden – herkenbaar aan de gele jassen – worden aangebeld. De gele EVB-bus staat geparkeerd bij het Havenhoofd. Ook daar kan men terecht en met leden in gesprek gaan. Uiteraard wordt de anderhalve meter maatregel in acht genomen.

Havenkwartier en Gaatkensoog zijn waterrijke wijken met goede ontsluitingen op de Portlandse Baan. Diverse voorzieningen, zoals winkelcentrum Carnisse Veste, openbaar vervoer (tram en bus), onderwijs- en sportvoorzieningen liggen in of op geringe afstand van de wijken. Maar er is altijd wat te verbeteren. Onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte, afvalbeleid en verkeersveiligheid zullen zeker ter sprake komen tijdens gesprekken met inwoners. Vragen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon (0180-201020) worden gesteld. EVB is altijd voor inwoners bereikbaar.