EVB zaterdag 4 februari 2022 naar Ter Leede en Binnenland

EVB
EVB
EVB de wijken in
EVB de wijken in

Tot aan de verkiezingen in maart 2022 gaat EVB elke week op pad om te horen wat er speelt in de woon- en leefomgeving. Dit keer worden de wijken Ter Leede en Binnenland bezocht. Uiteraard wordt de anderhalve meter maatregel in acht genomen.

Bij een goedwerkende lokale democratie worden inwoners immers gehoord en betrokken bij de besluitvorming. Tussen pakweg 10.00 uur en 12.00 uur zal er door raadsleden, bestuur en vele actieve leden – herkenbaar aan de gele jassen – worden aangebeld. De gele EVB-bus staat geparkeerd aan de Tochtleede in de wijk Ter Leede Ook daar kan men terecht en met leden in gesprek gaan. Er is daarnaast een steunpunt aan de Rietgors (Binnenland). En zoals bijna gebruikelijk zal er zaterdag weer een ploeg worden geformeerd, die zwerfvuil zal opruimen.

Beide wijken liggen niet al te ver van het centrum. Dat betekent dat vele voorzieningen binnen handbereik zijn. Maar er is altijd wat te verbeteren. Onderwerpen zoals veiligheid, schone buitenruimte, afvalbeleid en verkeersveiligheid zullen zeker ter sprake komen tijdens gesprekken met inwoners. Vragen kunnen ook op een later tijdstip per e-mail, WhatsApp of telefoon worden gesteld. EVB is altijd voor inwoners bereikbaar via telefoonnummer: 0180-201020.