Expositie van ’t Hof en Anzo Stichting Kasteel van Rhoon

Stichting Kasteel van Rhoon

 

Kasteel van Rhoon

Rhoon – Op zondag 6 september opent er weer een tentoonstelling op de Klokkezolder van het Kasteel van Rhoon om 14:00 uur. In verband met de Covid-19 regels zal er geen grootse publieke opening zijn, maar we zijn blij toch weer een expositie te kunnen organiseren.

Rob van ’t Hof is een vormgever die ook een grafische ontwerpstudio heeft in Rotterdam, maar hij is zijn hele leven al schilder. Het vormgeven en ontwerpen is in zijn schilderwerken goed terug te zien Zie ook  http://www.robvanthof.nl.

Mosab Anzo komt oorspronkelijk uit Syrië maar is het geweld van Damascus in 2015 ontvlucht met achterlating van zijn atelier en schilderijen.  Zijn werk was in de beginjaren figuratief, later werd dat abstract. Na de oorlog werd zijn stijl ronduit grimmig, met veel donkere kleuren. Zie ook https://mosabanzo.wixsite.com/mosab-anzo.

De expositie is te bezoeken op zaterdag- en zondagen van 14:00 – 17:00 uur vanaf 6 september t/m  27 september.  De toegang voor deze tentoonstelling is vrij, ook op de Open Monumentendag zondag 13 september. Er zullen speciale looproutes naar en van de Klokkezolder worden aangegeven om de 1,5 mtr afstand te waarborgen.

Voor meer informatie:  https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/meer-info.php?id=493