Extra programma: Met Van Mill door de middag

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Dinsdag 17 maart vanaf 15.00 uur tot 17.00 start een nieuw radioprogramma “Met Van Mill door de middag”. Het programma wordt gepresenteerd door Sebastiaan van Mill.

Lokale omroep Exxact Barendrecht wil graag een verbinder zijn voor iedereen die vanwege het coronavirus thuis is, thuis werkt of noodgedwongen moet werken en graag op de hoogte wil blijven van wat er in Barendrecht en de omliggende gemeenten gebeurt. Wij willen iedereen een hart onder de riem steken en een positief geluid laten horen. Samen kunnen we het doen!

We interviewen maatschappelijke organisaties. We houden de luisteraars op de hoogte van de laatste informatie over het coronavirus vanuit officiële instanties. En natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke verhalen en het delen van ideeën om elkaar in deze situatie te kunnen helpen.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

De programmering van dit programma op Exxact:
Iedere maandag, woensdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.