Exxact Barendrecht is trots op haar vrijwilligers

Exxact Microfoon

De situatie in Nederland is veranderd. Ook in deze lastige periode zijn onze vrijwilligers bezig programma’s te maken met nieuws, informatie en ook vermaak, terwijl ook wij passende maatregelen hebben moeten nemen. Naast onze vele reguliere programma’s die doorgang vinden, hebben wij extra programma’s geprogrammeerd.

Op zondag tussen 10.00 en 11.00 uur de kerkdienst van Carnisse Haven en tussen 17.00 en 19.00 uur de kerkdienst vanuit de ImmanuĂ«lkerk. De programmamakers van ‘Gevoel voor Muziek’ Rene Toonen en Ad Verbeek waren bereid met hun programma te schuiven om dit mogelijk te maken.

Deze week op dinsdag en donderdag het programma ‘Met Van Mill door de middag’ een extra programma waar allerlei maatschappelijke instanties aan bod komen, maar ook ondernemers en woordvoerders van andere organisaties. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijk verhaal of verzoekje als hart onder de riem! Volgende week wordt dit programma weer geprogrammeerd, mogelijk op andere dagen.

Dit onderstreept mede de saamhorigheid binnen de omroep. Een groot woord van dank is zeer op zijn plaats voor al onze vrijwilligers die op welke wijze dan ook bijdragen! Bedankt en blijf vooral gezond!

Managementteam en bestuur Exxact Barendrecht