Exxact Jongerencafé over ‘Bier; een speciaal product’

Presentatie Florian Pronk en Sebastiaan van Mill
Presentatie Florian Pronk en Sebastiaan van Mill

De liveuitzending van het Exxact Jongerencafé gaat komende woensdagavond 19 februari over ‘Bier; een speciaal product’. Tussen 19.00 en 21.00 uur wordt het programma live vanuit Het Kruispunt uitgezonden bij Exxact Barendrecht.

Willem Fransen, Michael Meijer en Ruud Narin zijn de brouwers van het Barendrechtse Vaanbier. In de uitzending zullen ze meer vertellen over het ontstaan van dit speciaalbier en welke dingen er bij het brouwproces komen kijken. Jet van de Griendt is internationaal erkend biersommelier en schuift aan om meer te vertellen over de smaaksensaties van speciaalbier. Fedor Vogel is hoofdredacteur en uitgever van Bier! Magazine en Brouw! Magazine en is daarnaast auteur van verschillende boeken over bier. Simon Astorgano, Laurence Langezaal en Henk Ketting zijn de eigenaren van een nieuwe bierspeciaalzaak ‘Brother Beer’.

Debatten door het jongerenpanel en presentatie in handen van Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.

De uitzending wordt ook met beeld via sociale media (Facebook en YouTube) en via Exxact Barendrecht TV via Ziggo digitale tv-kanaal 36 (Mediabox) of kanaal 329 (DVB-C) live uitgezonden. De videoregistratie is in handen van het team van Tristan Hoogendoorn.

Terugluisteren kan hier:
https://www.mixcloud.com/exxact-barendrecht-exxact-jongerencafé-19-februari-2020/

Terugluisteren via Apple Podcast kan hier.
_____________________________________________________________________________________________________

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio kanaal 915, via exxact.nl, TuneIn en livestream van Exxact Barendrecht. Het programma is te volgen via Instagram en Facebook op @exxactjongerencafe.

Voor meer informatie en nieuws over dit programma, ga naar www.exxactjongerencafe.nl

Voorgaande uitzendingen zijn hier te vinden. De voorgaande uitzending (over online veiligheid) bekijken kan hier via Facebook of hier via YouTube. Podcast vorige uitzending via: Spotify of Apple Podcast.