Exxact Jongerencafé over eenzaamheid onder jongeren

Presentatie Florian Pronk en Sebastiaan van Mill
Florian Pronk & Sebastiaan van Mill

Exxact Jongerencafé over eenzaamheid onder jongeren

BARENDRECHT – Komende woensdagavond 27 november is er tussen 19 en 21 uur weer een uitzending van het Exxact Jongerencafé live vanaf de Cascade in Het Kruispunt. Het thema van de uitzending is dit keer het toenemende gevoel van eenzaamheid onder jongeren.

Stichting Join Us brengt door middel van het organiseren van bijeenkomsten jongeren bij elkaar, om een sociale verbinding tot stand te brengen. Zij vertellen tijdens de uitzending hoe ze dat doen.
Stichting 113 Zelfmoordpreventie zal meer vertellen over de gevolgen wanneer eenzaamheid ontspoort in suïcidegedachtes en welke gevaren jongeren lopen. Namens Kijk op Welzijn schuift Steven Schaap aan om te vertellen over zijn ervaringen in Barendrecht met eenzaamheid onder jongeren.

Het jongerenpanel is aanwezig om te debatteren over het onderwerp en om de gasten van vragen te voorzien. Presentatie is in handen van Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.

Terug beluisteren:Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo Digitaal (kanaal 329 of 36), TuneIn en livestream van Exxact Barendrecht. Het programma is te volgen via Instagram en Facebook op @exxactjongerencafe

Vorige uitzending: Exxact Jongerencafé over jonge ondernemers – Terugblik.