Exxact Jongerencafé over orgaandonatie [audio]

De gasten, het jongerenpanel en presentatoren van het Exxact Jongerencafe

De uitzending van het Exxact Jongerencafé aanstaande woensdagavond 26 juni zal gaan over “Orgaandonatie; ook voor jou?!”. Tussen 19.00 en 21.00 uur wordt live vanaf de Cascade in Het Kruispunt dit programma uitgezonden.

De gasten aan tafel: Paul Lieverse, anesthesist en spreker over orgaandonatie, Paul Rebers, transplantatiecoördinator bij het Erasmus MC en aangesloten bij de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS), en Abele Reitsma, voorzitter Stichting Bezinning Orgaandonatie (SBO). Ook de panelleden van het Exxact Jongerencafé zullen weer aanwezig zijn om te debatteren over stellingen, die te maken hebben met orgaandonatie. Presentatie is in handen van Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 uur op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), Ziggo Digitaal (kanaal 329 of 36), RadioNed, TuneIn en livestream van Exxact Barendrecht.


Het Exxact Jongerencafé is hét interactieve jongerenprogramma van Exxact Barendrecht. Rond een actueel thema geven spraakmakende gasten commentaar en debatteren Barendrechtse jongeren met elkaar in Lagerhuis-format. Dit gebeurt allemaal live op de Cascade in Het Kruispunt van Barendrecht.

Heb jij nu ideeën/tips voor dit programma?

Laat het ons weten via: jc@exxact.nl of via WhatsApp op 0620458143

Je kan ons volgen op: Facebook en Instagram

Luister hier de uitzending terug: