Exxact Live, in gesprek over de aankoop van een nieuwe keuken

William Vat en Christion Twiest
William Vat en Christion Twiest

William Vat sprak op donderdag 21 november in  ‘Exxact Live, In gesprek met…’ over de aankoop en onderhandeling van een nieuwe keuken.

Een nieuwe keuken kopen is altijd spannend. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keuken is. En hoe onderhandel je over een keuken aankoop? Over afdingen zijn al hele boeken geschreven en kopers ervaren het doorgaans lastig. Laten wij vooropstellen dat onderhandelen over keukens bij ongeveer de helft van de keukenzaken gebruikelijk is. Het is dus niet dat bij een keuken niets van de prijs af kan. Maar welke methodes kun je toepassen om over maximale korting te kunnen onderhandelen in een keukenzaak?

Dit onderwerp gaat William in gesprek met Christian Twiest – Directeur en keukenexpert van Reddy Keukens Barendrecht. In deze Live ‘William in gesprek met…’ uitzending staat de muziekkeuze in het teken van the Routte 66 en Americana music.

 

De uitzending is hier te beluisteren.

 


Exxact Live is iedere donderdagavond 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn, RadioNED, iTunes en Spotify. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.