Feestelijke seizoensopening van ‘t Plein 

Logo Vierkant
Logo Vierkant

Op zaterdag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur is de seizoensopening van ’t Plein! Bezoekers en buurtbewoners maken deze dag op een feestelijke manier kennis met het Middeldijkerplein, locatie ’t Plein, de herinrichting van de nieuwe buitenruimte op het plein én wat je dit seizoen allemaal kunt beleven op deze plek. Kom jij ook?

Feestelijk programma
Tijdens de seizoensopening op 10 september kunnen jong en oud genieten van een vol en leuk programma. Kinderen kunnen op deze dag hun brandweerdiploma halen! Maar ze kunnen ook creatief aan de slag: een insectenhotel maken met het Repaircafé Barendrecht, zich laten schminken door KunstExpress, losgaan op een springkussen en genieten van de Muziekspeeltuin. Voor de allerkleinsten hebben we in de bieb ook een muziekspektakel en voorleesmomenten. Ook volwassenen kunnen een dagje uit op ’t Plein. Er is een rondleiding over het Middeldijkerplein met de ontwerper van de nieuwe buitenruimte (Robin Besems), een inloopworkshop over Ebru kunst door KunstCreatief en je kunt kleding en kunst shoppen bij KunstExpress en Humanitas. En nog veel meer!

Een goed feest kan niet zonder eten en drinken. Bezoekers kunnen genieten van de heerlijke snacks en verkoelende drankjes bij de kraampjes van Kippie, Jaya’s en de Wensboom.

Iedereen is van harte welkom op ’t Plein, Middeldijkerplein in Barendrecht. De toegang is gratis!

Feestelijke seizoensopening van ‘t Plein

Centrale ontmoetingsplek in de wijk
’t Plein is een verzamelplek voor kennis, cultuur, informatie, ontspanning, dienstverlening en interactie. Een plek waar iedereen kan #meedoen! Er is het hele jaar genoeg te beleven. De seizoensopening van ’t Plein is een samenwerking tussen de Bibliotheek AanZet, De Veiligheidspost, Wijkteams Carnisselande/Vrijenburg, Wijkgericht werken, de gemeente en het team achter de herinrichting van de nieuwe buitenruimte. Hiermee willen zij bezoekers en bewoners laten zien wat ’t Plein in huis heeft om bij te dragen aan de maatschappij.